středa 31. března 2010

DRaK

Od posledního čtvrtka v březnu do poslední neděle v březnu jsme se zúčastnili rádcovského kurzu DRaK v Kroměříži. Ve čtvrtek večer jsme nastoupili do linkového autobusu, pobavili jsme se otázkou pana řidiče: "Vy jste nějaká pijonýrská skupina?" a jeli jsme. Naše složení bylo následující: Anet, Terez a dozor ve složení Milan, Klíště a Kájínek :)

Přijeli jsme do Kroměříže, BEZ PROBLÉMŮ našli klubovnu a vytvořili si jmenovky. Pak jsme s ostatními účastníky hráli různé seznamovací hry. Mohli jsme si také všimnout, že se tam nachází široká paleta vedoucích, mezi nimiž nechyběli staří známí Méďa, Ivo a Gonzáles, ale taky noví a neznámí (teď už zánovní a poznaní) Cipísek, Ondra alias Rudo Sakač, Kazan, Skřet, Lasička, Lesý, Kecka, Michal a mnozí další.

Naučili jsme se pracovat s fimem, štrykovat náramky přátelsví, dělat supr značková trička, jíst jako zvěř (Kazanova rozcvička), naškrábat 10 kg brambor do 15 minut, točit filmy jak od Disneyho, tleskat do rytmu, prohrávat v kasinu, doručovat poštovní balíky, chodit jako tučňáci, zneškodnit atomovou bombu, zpívat druhou sloku Měla babka čtyry jabka nebo fotošopovat.


A jestli budete chtít, můžem vás i něco z toho naučit ;) Tohle totiž nebyl jenom Dobrý RÁdcovský Kurz, tohle byl Vynikající RÁdcovský Kurz (VRaK), Mimořádný (MRaK), Prestižní (PRaK) a Brilantní (BRaK).

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

DRaK byl zajímavá, zábavná, únavná, úžasná akce plná supr čupr lidí ;-) Každopádně bych chtěla poznamenat, že Kájínek, Kliště ani Milan nebyli DOROZ!!! Rozhodně ne nad námi holkami.. :) Ano, naučili jsme se hodně věcí od FIMA až po pletení náramků...jen k tučňákům mám poněkud poznámku :D chodit jako tučňák možná uměl tak akorát Ivo, který nám hru vysvětloval...jinak všichni ostatní, včetně Kajínka :D chodili jak postřelená kuřata... ALe jinak kurz se vydařil ;-) NÁŘEZ! jak by někdo řekl.. :)
S pozdravem Anet

Méďa řekl(a)...

Díky za tu spoustu chvály od vás. Jsme(pokud mohu mluvit i za ostatní) za ni velice rádi. Sami jsme byli s celým kurzem spokojení. Nejdůležitější je však spokojenost vás, účastníků;)
Je však potřeba uvést několik věcí na pravou míru:
Anča s Terkou skutečně neměli Kájínka, Klíště a Milana jako dozor. Brambor lítalo vzduchem celých 15 kg! A kluci se naučili nejen druhou sloku písně o babce s jablky, ale i tanec jí příslušný a to mohou jistě všichni dosvědčit:)
Jsme rád, že jste si to užili.A doufám že vy jste rádi, že jste neodmítli účast;)

Endyman řekl(a)...

Kurz byl super vynikající úžasný skvělý...dekujeme moc organizátorům

milan řekl(a)...

Kurz (VRaK), Mimořádný (MRaK), Prestižní (PRaK) a Brilantní (BRaK)
No nevím jak to mám popsat ale byla to opravdu super akce se super lidima.