čtvrtek 9. července 2009

2 dny do tábora aneb co se děje...O prázdninách

Do tábora zbývá 68 hodin a přípravy vrcholí. V klubovně se hromadí přepravky s jídlem a dalším materiálem, nejen na hry, ale i na samotný pobyt v táboře. Snad proto, že letos jsme hodně jídla nakoupili dopředu, je těch přepravek tolik. Finišují i přípravy celotáborové hry a táborového programu. Jak to bude všechno ve finále vypadat se ukáže, ale až na místě. Letos je to o to složitější, že na zahájení tábora a CeTeH budeme jen tři: Medvěd, Gonzáles a Ivo. Nesmím zapomenout na praktikanty-rovery a na kuchařku Katku, ale zahájení visí jen na nás...Teď si nevzpomínám na to přísloví, kde se říká, že příprava se vyplácí nebo tak něco. Inu, uvidíme.
Kromě toho, že se všechno točí kolem tábora a ještě dobrých 15 dní bude, se také rozbíhají přípravy na "Letní párty" jak říkáme každoroční oslavě narozenin hned pěti červencových a dvou květnových oslavenců, všichni z řad činovníků či vedoucích. Akce se bude konat hned po táboře.
Začátkem srpna vyrazí Medvěd a Gonzáles s Východomoravskou Lesní školou nejprve na kole do Jeseníku a poté na týdenní tábor do Karolinky.
V průběhu srpna pak začne v klubovně velký úklid a brigáda. Je totiž potřeba klubovnu uklidit a budovu a vybavení vyspravit tak, aby vše bylo připraveno na další skautský rok.
Na konci srpna se rozběhne zářijový nábor nováčků všech věkových kategorií. Nějaké nápady mám již teď, ale s realizací počkám, až po táboře. Jsem zvědavý jak se letos vydaří.
No a hned na začátku září se s VMLŠ vydáme do dolomit na ferraty.
Konec léta a začátek podzimu slibuje další dávku akcí, ale to se nechte překvapit;)

5 komentářů:

Méďa řekl(a)...

Tak nějaké komentáře k táboru?
Co?
Ne?

Anonymní řekl(a)...

Svůj komentář k letošnímu táboru mám v článku na svém blogu.

John

Méďa řekl(a)...

Johne, přidej link na tvůj blog;)

Anonymní řekl(a)...

Už delší dobu je na našich stránkách v sekci "další věci".
Musíš se tam občas podívat :)

John

Méďa řekl(a)...

To vím, dával jsem ho tam já, ale možná to asi neví většina co si to tu čte;)